Hét-Vas: 08:00 - 18:00

Rólunk

Bemutatkozás

Profi Klímatisztítás, klímaszerelés

klímatisztítás

Vállaljuk magánházak, közületek, irodák és közintézmények klímatisztítását, klímaszerelését és klímakarbantartást. Büszkék vagyunk gyors és megbízható szolgáltatásainkra. Kollégáink felkészültsége és sokéves tapasztalata garancia minden megrendelőnk számára. A klímatisztítás nemcsak klímaberendezés élettartama miatt, hanem az egészségünk miatt is kiemelten fontos. A klímatisztítást követően kevesebb energiát fogyaszt légkondija, így kevesebb lesz az energiaköltsége.

Cégünk számára a legfontosabb ügyfeleink elégedettsége, legyen szó magánlakásról vagy vállalkozásról. Szakmai hátterünk garancia a megrendelőink számára.

Klímatisztítás, klímaszerelés

Klímát szeretne beszereltetni? Kellemetlen szagokat áraszt klímaberendezése? Hívja ügyfélszolgálatunkat! Munkatársaink a lehető leggyorsabban kiszállnak a kért címre és beszerelik vagy kitisztítják és fertőtlenítik berendezését.

Nyitvatartási idő

Hétfő- Vasárnap: 08:00-18:00

10 év tapasztalat

Szakképzett munkatársaink minden típusú klímaberendezés beszerelését és  tisztítását szakszerűen elvégzik. Közel 10 éves tapasztalatunk garancia minden megrendelőnk számára.


Elérhetõségek
Telefon:+36 20 943 8440
E-mail:info[@]profiklimatisztitas.hu